MSD Animal Health

Din pålitelige totalleverandør av dyrehelseløsninger

Merck Animal Health, kjent som MSD Animal Health utenfor USA og Canada, er Mercks globale forretningsenhet for dyrehelse.

MSD Animal Health tilbyr veterinærer, gårdbrukere, kjæledyreiere og myndigheter et bredt utvalg av veterinærlegemidler, vaksiner samt helseløsninger og -tjenester. MSD Animal Health er opptatt av å bevare og forbedre dyrs helse, velvære og funksjoner.

MSD Animal Healths målsetting er å drive virksomhet på best mulig måte for å oppfylle dagens moderne krav. Vår strategi er å oppnå en bærekraftig vekst gjennom et kontinuerlig tilbud av integrerte løsninger med innovative dyrehelseprodukter og -tjenester som til enhver tid imøtekommer kundenes behov.

MSD Animal Health ønsker å forene alle medarbeidere i én ny kultur som er forankret i vår målsetting om forskning for friskere dyr – «Science for healthier Animals».

MSD Animal Healths portefølje tilbyr høykvalitative produkter og tjenester, samt en effektiv og kundefokusert service. Dette har vi oppnådd takket være vår sterke forskningsbase og omfattende FoU-virksomhet. I tillegg har vi en kundefokusert organisasjon og engasjerte medarbeidere, produksjonsprosesser av høy kvalitet og en avansert tilnærming til integrerte forsyningskjeder.

MSD Animal Health er fast bestemt på å bruke sine ressurser på en god måte for å innfri kravene fra kunder, reguleringsorganer og myndigheter. Vi ønsker å drive vår virksomhet i samsvar med de høyeste standardene for kvalitet, profesjonalisme og integritet.

www.msd-animal-health.no
www.MSD-animal-health.com